Направи си сам

Направи си сам

Онлайн наръчник със съвети и правилната последователност, необходими за сглобването на закупените от нас елементи. Ето как с малко помощ от нас и много желание от Вас, ще сглобите лесно и сигурно своя парапет. Можете да поръчате своя парапет нашия онлайн магазин.

Онлайн магазин за парапети Направи си сам


 1. Оразмеряване

  Оразмеряването е първата от четирите стъпки, които предлагаме да спазите, за да сглобите сами качествено желания от Вас парапет. Вземането на мерки трябва да бъде извършено много прецизно. За Ваше удобство предлагаме видео и подробно описание за последователността и необходимите инструменти, за да бъдат взети всички размери коректно и точно.

  Виж повече
 2. Проектиране

  След оразмеряването следва изготвянето на конструктивен идеен проект, в който са заложени видът на облицовката, нейният цвят или декорация, размерите и формата на паната и отделните елементи, както и начинът на монтаж. Следва оптимизиране и разкрояване на посочените в работния чертеж пана и детайли, както и допълнителните обработки в зависимост от избрания от клиента материал.

  Виж повече

  Получи консултация

  Ако имате въпроси или се интересувате от цени, изпратете ни онлайн запитване. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо.

  Изпрати проект

  Поръчай елементи по каталог

  Услугата, която „Пи Ен Системс – Парапети” предлагат, е комплексна и включва следните елементи: проектиране, вземане на размери.

  Магазин за парапети
 3. Производство

  След като проектът е готов, пристъпваме към подготовка на елементите за парапета. PNS е директен вносител на материалите, съобразени с европейските изисквания за качество и здравина. Разполагаме с голяма складова база и богата наличност на материали, с цехове за изработка, подготовка и монтаж на готовите продукти. Именно затова цените ни са отлични, а сроковете за изпълнение - кратки.

  Виж повече
 4. Монтаж

  След доставката на материалите за парапета на обекта, се пристъпва към монтажа по направения проект. Прочетете внимателно и спазвайте последователността на описаните от нас по-долу опорни точки.

  Виж повече

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече