Предлагани услуги

С любов към детайла

Услугата, която „Пи Ен Системс – Парапети” предлагат, е комплексна и включва следните елементи: проектиране, вземане на размери, производство, доставка, монтаж и демонтаж, гаранция и сервиз. Всички клиенти получават професионално обслужване на високо ниво.

С любов към детайла
 • Проектиране

  Проектиране

  Предлагаме проектиране на всякакъв вид парапети. След като се консултирате с наш специалист, изготвяме индивидуален идеен проект за Вашия парапет. Целта на всеки наш проект е да отговори максимално на изискванията за безопасност и желаната визия на клиента. Нашите проектанти ще съобразят височината на парапета спрямо Вас и Вашите близки, ще покажат снимков материал най-близък до желания от Вас парапет и ще Ви предложат богата цветова гама и цветови ефекти на профилите, аксесоарите или стъклата.

 • Оразмеряване

  Оразмеряване

  Предлагаме оразмеряване на Вашия парапет. В предварително уговорен ден и час наш техник оразмерява Вашия парапет, коментирайки с Вас всяка част и всеки детайл с цел изготвяне на максимално точен проект. При оразмеряването се определят височината на парапета, начинът на монтаж, видът на колонките и ръкохватката, цветът на профилите и стъклата, както и аксесоарите и сглобките, съответстващи на избрания от Вас парапет.

 • Производство

  Производство

  Работим само с висококачествени материали и влагаме внимание във всеки детайл. Ние сме утвърдени в производството на парапети и изработваме нашите продукти с прецизност за постигане на високо качество. Разполагаме с необходимата техника за постигане на максимална точност и надеждност при изработката на желания от Вас парапет.

 • Монтаж и демонтаж

  Монтаж и демонтаж

  След проектирането и оразмеряването следва монтажът. Той се извършва от специализирана монтажна група с необходимата екипировка и техника в предварително уговорен ден и час. Както при производството, така и при монтажа се целят високо качество и максимална здравина на монтирания парапет. Времето за монтаж зависи от големината и сложността на парапета. Крайният срок за изпълнение на възложения обект предварително се договаря и спазва от наша страна. Ние извършваме и демонтаж на стария или повреден парапет преди монтажа на новия.

 • Доставка

  Доставка

  Доставката на нашите парапети се извършва със специализирани транспортни средства в предварително уговорен ден и час. Компонентите на парапета се опаковат с цел да се избегнат нежелани наранявания и повреди при транспортирането до обекта. Когато при поръчката на парапета не е заявен монтаж от наша страна, можем да извършим доставката и чрез посочена от Вас куриерска/спедиторска фирма.

 • Гаранция и сервиз

  Гаранция и сервиз

  Всички наши продукти са с гаранционно и извънгаранционно обслужване. Ние сме напълно отговорни за произведените от нас парапети, като даваме гаранция за надеждност и високо качество за период от 10 г. Всички наши клиенти получават компетентна консултация от квалифицирани специалисти за експлоатацията и начините за почистване на закупения парапет.

„Пи Ен Системс – Парапети” предлага продукти и услуги в сферата на изработката, монтажа и поддръжката на висококачествени парапети. При нас можете на едно място да откриете различни видове материали - както метали, така и дървесина, и да създавате оригинални комбинации по свой вкус. Нашата мисия е да Ви улесним в избора на доверен партньор с дългогодишен стаж и опит в бранша, с огромна гама от продукти и услуги.


Модели парапети

Гаранция

Гаранцията, която даваме за нашите профили, е 10 години - период, в който Ви гарантираме спокойствие и сигурност.

Сервиз

Отстраняването на повреди и дефекти се извършва в максимално кратки срокове в гаранционния или извънгаранционния период на обслужване.

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече