Производство

Производство

Дори да сте решили да сглобите своите парапети от PNSystems сами, ние Ви гарантираме,че ще получите продукти, изработени с прецизност за високо качество и максимална точност. Можете да поръчате своя парапет нашия онлайн магазин.

Онлайн магазин за парапети Производство

Производство

След като проектът е готов, пристъпваме към подготовка на елементите за парапета. PNS е директен вносител на материалите, съобразени с европейските изисквания за качество и здравина. Разполагаме с голяма складова база и богата наличност на материали, с цехове за изработка, подготовка и монтаж на готовите продукти. Именно затова цените ни са отлични, а сроковете за изпълнение - кратки.


Какви продукти ще получите

 • Разкроени по размер ръкохватки.
 • Разкроени колонки с монтирани свързващи аксесоари, като люлки, стъклодържатели или държачи за струни.
 • Напълно сглобени пана за вертикален пълнеж.
 • Разкроени профили за хоризонтален пълнеж.
 • Разкроени и кантирани стъкла.
 • Всички необходими системни елементи – конзоли, подови и стенни фланци, колена, тапи, свързващи елементи и др.
 • Всички необходими материали за монтаж – химически анкери, полиуретаново лепило, двукомпонентно лепило, шпилки, декоративни гайки и др.
 • Всички необходими крепежни елементи – дюбели, анкери, самопробивни винтове, шпилки, гайки и др.

Заготовки

Заготовките за монтажа на парапета се изготвят по направения проект.
Заготовките за Вашия парапет ще бъдат изработени в нашите цехове. Направата на изделията става чрез голям набор от машини. Те ни позволяват да постигнем максимална здравина, както и естетичен вид на парапетите според всички стандарти за качество.

Заваръчен процес

За да осигурим оптимални резултати при изработката на стоманени парапети, заваряването се извършва на заваръчни маси, а заваръчният шев се осъществява в контролирана газова среда. Налагаме качествен контрол на заваръчните дейности и не допускаме груби или слаби заварки.

Разкрояване и разпробиване

 • Всички ръкохватки се разкрояват с леко завишени размери, като за максимална точност ръкохватките се дорязват при монтажа.
 • Колонките се разкрояват за посочената в проекта височина на парапета, като към тях се монтират с полиуретаново лепило всички свързващи елементи като люлки, стъклодържатели или държачи за струни.
 • При наличие на вертикален пълнеж, профилите за паната се разкрояват, разпробиват и сглобяват в готови за монтаж елементи. Максималната дължина на пано за вертикален пълнеж е 6 метра.
 • Профилите за хоризонтален пълнеж се разкрояват с леко завишени размери, като за максимална точност профилите за хоризонтален пълнеж се дорязват при монтажа.
 • Стъклата се разкрояват и кантират, като се подават за производство с точни размери и ъгли, а където е и необходимо, се изработва шаблон.

Всички готови елементи след извършване на процесите по изработка се пакетират с транспортно фолио, като към тях се добавят всички необходими системни аксесоари, материали за монтаж и крепежни елементи.

Доставка на елементите

Сглобените части ще пристигнат при Вас без надрасквания и други транспортни повреди - опаковаме ги с предпазно фолио, като към тях пакетираме всички необходими за монтажа елементи.

Стъпка по стъпка

 1. Изработка на елементите
 2. Заготовки
 3. Заваръчен процес
 4. Разкрояване и разпробиване
 5. Доставка на елементите

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече